« Všetky Udalosti

Deň mladého farmára, Liesek

5. 6. 2022

V mene Združenia mladých farmárov na Slovensku - ASYF si Vás dovoľujem informovať a zároveň pozvať na naše plánované podujatie s názvom Deň mladého farmára. Podujatie budeme organizovať už po štvrtýkrát. Prvý ročník sa konal vo Vasiľove, druhý v Oravskej Polhore, tretí v Hruštíne a tento ročník sa bude konať (s dvoj ročnou prestávkou kvôli pandémii) v obci Liesek.


Hlavnou myšlienkou Dňa mladého farmára je osloviť deti, mladých ako aj širokú verejnosť k pozitívnemu vzťahu k farmárčeniu a k poľnohospodárstvu ako takému, ale tiež spropagovať tradície a život na vidieku. Podujatie sa snažíme organizovať v rodinnom duchu.

Podujatie tradične začne svätou omšou o 11:00 hod. obetovanou za farmárov a dobrú úrodu. Pre deti bude pripravený bohatý program, vystúpenia folklórnych skupín, stánky s farmárskymi výrobkami, ktoré si návštevníci budú môcť zakúpiť, tiež budú pripravené farmárske súťaže pre deti aj dospelých, ohrádky s hospodárskymi zvieratami a ukážka remesiel, škola kosenia a iné.

Videá z minulých ročníkov v Hruštíne (2019) a Oravskej Polhore (2018).
Tohto podujatia sa zúčastňujú farmári z rôznych kútov Slovenska a chceme život na vidieku a pozitívny vzťah k poľnohospodárstvu ako takému dostať medzi ľudí, najmä deti a mladých.
Adresa udalosti:

Liesek

Mapa:
Usporiadateľ:

ASYF
Adresa:
Telefon:0948026346
E-mail:predsedaasyf@gmail.com

Podrobnosti

Dátum:
5. 6. 2022

Miesto udalosti

Liesek

Organizátor

ASYF

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down