11.10.2024 | 06:10
Autor:
Kategorie:

Ako ďalej slovenské bravčové?

Slovenská asociácia chovateľov ošípaných (SACHO) a Slovenský zväz spracovateľov mäsa (SZSM) zorganizovali 8. októbra odbornú konferenciu s názvom Ako ďalej slovenské bravčové?  

Viac sa dočítate v odbornom týždenníku Roľnícke noviny.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2025 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down
Prehľad ochrany osobných údajov

Prehľad ochrany osobných údajov Tento web používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť tú najlepšiu možnú používateľskú skúsenosť. Informácie o súboroch cookie sa ukladajú vo vašom prehliadači a plnia funkcie, ako je rozpoznanie vás, keď sa vrátite na našu webovú stránku, a pomáhajú nášmu tímu pochopiť, ktoré časti webu sú pre vás najzaujímavejšie a najužitočnejšie.