31.07.2014 | 04:07
Autor:
Kategorie:

Hydina a hydinové výrobky v regáloch obchodných reťazcov

Na tému percentuálneho zastúpenia hydinového mäsa, spracovaných hydinových výrobkov i konzumných vajec na pultoch či v regáloch obchodných reťazcov na Slovensku sa na nedávnej tlačovej besede v Bratislave vyjadril Ing. Daniel Molnár, riaditeľ Únie hydinárov Slovenska. Na základe jeho vystúpenia vznikol aj nasledujúci záznam.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2025 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down
Prehľad ochrany osobných údajov

Prehľad ochrany osobných údajov Tento web používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť tú najlepšiu možnú používateľskú skúsenosť. Informácie o súboroch cookie sa ukladajú vo vašom prehliadači a plnia funkcie, ako je rozpoznanie vás, keď sa vrátite na našu webovú stránku, a pomáhajú nášmu tímu pochopiť, ktoré časti webu sú pre vás najzaujímavejšie a najužitočnejšie.