29.03.2016 | 11:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Voňavé kozie mlieko sme pili ešte v maštali

Popredný odborník na mliekarstvo Ing. Karol HERIAN, CSc. bol 35 rokov riaditeľom Výskumného ústavu mliekarenského v Žiline. Zaviedol mnohé nové technológie spracovania mlieka a dlhé roky spolupracuje s farmármi na Slovensku pri výrobe regionálnych syrových špecialít. Je nositeľom Radu sv. Uguzona, prestížneho medzinárodného ocenenia pre vynikajúcich mliekarenských odborníkov a tiež autorom viacerých odborných príspevkov, patentov či výskumných správ.

Rozhovor si môžete prečítať v ROĽNÍCKYCH NOVINÁCH č. 13.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down