01.12.2016 | 06:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Minimalizácia s využitím krycích plodín

Jednou z možností hospodárenia na pôde je popri konvenčnej technológii aj systém minimalizačných technológií. Francúzsky výrobca techniky Sky Agriculture prezentuje prostredníctvom európskej RoadShow, na trase ktorej bolo spomedzi zo sedemnástich zastávok aj Slovensko, výhody strojov Sky Agriculture. V sídle spoločnosti MOREAU AGRI spol. s r.o., ako oficiálneho zástupcu značky na slovenskom trhu, sa pri tejto príležitosti uskutočnila tlačová konferencia venovaná technológiám a strojom Sky Agriculture.

Technika vyvíjaná priamo na farme

Značka Sky Agriculture vznikla vo februári 2014, ako dcérska firma spoločnosti Sulky. Výroba oboch značiek poľnohospodárskej techniky prebieha v jednom výrobnom závode, vo francúzskom Bretónsku. Spoločný výrobný závod teda pre značku Sky Agriculture prináša niekoľko výhod, zo všetkého je to napríklad spoločná časť lakovania, kde sa kladie vysoký dôraz na kvalitu povrchovej úpravy, ktorá je nevyhnutná z pohľadu odolnosti voči agresívnym chemickým látkam pri odstredivých rozhadzovačoch. Naopak testovanie, vývoj strojov a školenia prebiehajú na farme spoločnosti Sky Agriculture.

Produktová línia strojov Sky Agriculture je zameraná výhradne na minimalizačné technológie, predovšetkým na sejačky pre priamu a minimalizačnú sejbu, radličkové a diskové podmietače. Okrem domáceho trhu exportujú do 17 krajín mimo Francúzska.

Viec v RN č. 47

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down