27.04.2017 | 02:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Sortiment rozširujeme o inovatívne technológie

Na medzinárodnom veľtrhu Agrosalón, ktorý sa konal 28. marca až 1. apríla, sa prezentovala aj spoločnosť VETIS s.r.o., patriaca medzi významných dodávateľov chovateľských, jazdeckých a veterinárnych potrieb na Slovensku.

Agrosalón 2017

Firma, ktorá sa špecializuje na chovateľské potreby pre kone, hovädzí dobytok, ošípané, ovce a kozy, ako aj na riešenia pastevného odchovu hospodárskych zvierat, predstavila okrem klasického sortimentu aj rôzne novinky a ponúkla tak poľnohospodárom príležitosť nakúpiť si v predsezónnom termíne vhodné vybavenie či potreby pre svoju každodennú prácu.
Ako uviedol MVDr. Dušan Pukanec, záujem bol najmä o rôzne plachtové prístrešky a oblúkové haly pre väčšie i menšie zvieratá, ktoré sú v ponuke spoločnosti za zaujímavé ceny. Ustajňovacie prístrešky pre hovädzí dobytok, kone alebo ovce, ako aj haly sa dajú montovať podľa požiadaviek zákazníka, tiež na uskladnenie krmív, slamy či poľnohospodárskej techniky. Stabilná  konštrukcia prístreškov pozostáva z obvodových oceľových panelov a strešných oblúkov prekrytých plachtou. A čo je dôležité - táto technológia má jedného spoločného menovateľa - nepotrebuje stavebné povolenie, dá sa postaviť i zložiť za veľmi krátky čas a je vhodná na celoročné využitie. „Rozšírili sme aj sortiment dojacej techniky pre malých a stredných poľnohospodárov. Ide o systém mobilných dojacích zariadení, od tých najjednoduchších dojárničiek až po blokové, a to nielen pre kravy, ale aj pre ovce a kozy. Medzi naše novinky patria napríklad aj motorové fúriky s elektromotorom. Sú veľmi dômyselné, preto sa ľudia pri práci s nimi nenarobia. Majú vidly na nakladanie bremena a voziť drevo či iný materiál do strmých kopcov preto nie je žiadny problém. Sú rôznych veľkostí a s rôznou nosnosťou,“ konštatoval Dušan Pukanec s tým, že neustále robia prieskum trhu, majú prehľad o novinkách vo svete a sortiment neustále rozširujú o moderné inovatívne technológie.

Celý článok je uverejnený v ROĽNÍCKYCH NOVINÁCH č. 17.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down