10.08.2018 | 11:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Veľtrh pre živočíšnu výrobu ANIMAL TECH v novom čase

Medzinárodný veľtrh pre živočíšnu výrobu ANIMAL TECH a Národná výstava hospodárskych zvierat sa na budúci rok budú konať na brnianskom výstavisku od 12. 5. (nedele) do 15. 5. 2019 (streda).

BRNO. V tomto termíne sa na výstavisku zídu účastníci 9. Stredoeurópskeho veterinárneho kongresu, ktorého témou bude „Mikrobiálna rezistencia - téma dňa“ a uskutoční sa tiež Národná výstava poľovníctva.

V roku 2016 sa začala zmena koncepcie veľtrhu TECHAGRO a Národnej výstavy hospodárskych zvierat, a to oddelením veľtrhu Animal Vetex a jeho transformáciou na Medzinárodný veľtrh pre živočíšnu výrobu ANIMAL TECH, konaným spoločne s Národnou výstavou hospodárskych zvierat v nepárnych rokoch.
V nadväznosti na uvedené zmeny dochádza pre nasledujúci ročník 2019 k presunu technológií pre chov hospodárskych zvierat z veľtrhu TECHAGRO na veľtrh ANIMAL TECH. Táto výstava sa tak stáva najväčšou odbornou akciou zameranou na prezentáciu všetkých odborov súvisiacich s chovom hospodárskych zvierat od genetiky cez výživu až po ustajnenie zvierat. Veľtrh TECHAGRO spoločne s veľtrhom SILVA REGINA sa naďalej koncipujú ako akcie zamerané na poľnohospodársku a lesnícku techniku. Nový termín znamená príklon k vyššej odbornosti veľtrhu a umožňuje konať väčšinu šampionátov a súťažných prehliadok v pracovných dňoch. Chýbať nebude ani rozsiahly program s koňmi, obľúbená anketa o najsympatickejšiu kravu Miss sympatia, prezentácia a predaj českých potravín, piva a vína a včelárska výstava s prednáškami, predajom potrieb pre včelárov a včelích produktov.
Veľtrh je určený najmä odborníkom - chovateľom, zootechnikom, poľnohospodárom a veterinárnym lekárom.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down