10.12.2018 | 01:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Novinky veľtrhu EuroTier ocenené striebrom

Veľtrh EuroTier je celosvetovo uznávané podujatie pre odborníkov v chove hospodárskych zvierat, ktoré sa v tomto roku konalo 13. - 16. novembra v nemeckom Hannoveri.

Z viac než 250 prihlásených noviniek vyznamenala nezávislá odborná komisia jednu novinku zlatou medailou a 25 nových produktov striebornou medailou.
V predošlom čísle Roľníckych novín sme vám predstavili sedem ocenených exponátov v súťaži Innovation Award EuroTier 2018 a v predstavovaní pokračujeme postupne ďalej.
Ocenený exponát SmaXtec 360 spoločnosti smaXtec animal care GmbH, predstavuje výsledok vývoja bachorového bolusu, ktorý bol ocenený v roku 2010. Ide o bezdrôtový pH meter a merač teploty v bachore. Sofistikovaný monitoring kráv využíva výhradne inovatívne a robustné mikroprocesory s akceleračnými a teplotnými senzormi pre takmer celoživotné sledovanie priebehu fyziologických behaviorálnych modelov spotreby krmiva a vody, ruminácie, motility bachora, pohybovej aktivity alebo srdečnej frekvencie sledovaného zvieraťa. Prostredníctvom bezdrôtovej siete krátkeho dosahu sú údaje automaticky načítané a spracované. Systém poskytuje farmárom kvalitné sledovania zdravia a riadenie stád.

Viac sa dočítate v ROĽNÍCKYCH NOVINÁCH č. 50.

.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down