20.11.2013 | 12:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

“Obujú“ akýkoľvek poľnohospodársky stroj

Pneumatiky pre poľnohospodársku techniku tvoria samostatnú kapitolu všetkých poľnohospodárskych strojov. Sú na ne kladené špecifické požiadavky, ktoré sa odvíjajú od pracovných podmienok. Jednou z firiem, ktorá sa zaoberá pneumatikami pre poľnohospodársku techniku je i firma Bohnenkamp International, s.r.o. sídliaca v Modre.

Špecializujú sa na poľnohospodárstvo

História spoločnosti Bohnenkamp sa začala písať v roku 1950, kedy pán Friedel Bohnenkam založil spoločnosť, ktorá sa v tom čase venovala súčiastkam pre poľnohospodárske stroje. Až o niečo neskôr sa zamerali na pneumatiky a kolesá. Hlavné sídlo spoločnosti Bohnenkamp sa od roku 1974 nachádza v nemeckom meste Osnabrück, kde je zároveň i centrálny sklad  s rozlohou 82 000 m2, ktorý sa každým rokom rozrastá. Spoločnosťou Bohnenkamp International s.r.o., ktorá sídli v Modre je zároveň i dcérskou spoločnosťou centrály Bohnenkamp v Osnabrücku. Na slovenskom a českom trhu pôsobí spoločnosť Bohnenkamp International, s.r.o. od roku 2006. Konateľom je p. Vratko Škára. Postupne sa udomácnili a etablovali na týchto trhoch a dnes patrí spoločnosť k popredným veľkoobchodným dodávateľom pneumatík pre poľnohospodárstvo, malú komunálnu techniku, stavebnú techniku, nákladnú dopravu a prívesné vozíky.

V ich portfóliu, ktoré sa zameriava na poľnohospodárstvo, sa nenachádzajú len pneumatiky ako také, ale i duše do pneumatík, disky (klasické aj špeciálne pre kultivačné kolesá) a samozrejme kompletné služby počnúc od profesionálneho poradenstva pri výbere pneumatiky, až po rýchle dodanie. V prípade požiadavky vie spoločnosť Bohnenkamp International, s.r.o. dodať i disky vyrobené priamo na mieru. Spolupracujú s niekoľkými zahraničnými výrobcami diskov. Na slovenskom a českom trhu majú výhradné zastúpenie pre dve značky pneumatík, je to izraelská značka Alliance a indická značka BKT. Poľnohospodárske pneumatiky BKT sa osvedčili predovšetkým v radiálnych prevedeniach.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down