25.06.2014 | 01:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výzva PPA

Pôdohospodárska platobná agentúra zverejnila Výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie pomoci na vykonávanie opatrení na zlepšenie podmienok pre produkciu a obchodovanie s včelími produktmi na podporný rok 2014/2015.

Žiadatelia (včelárske združenie, ktoré zastrešuje viac ako 30% včelárov a zastupuje prijímateľov pomoci, ktorí čerpajú pomoc prostredníctvom včelárskych združení) môžu predkladať svoje žiadosti o poskytnutie pomoci v termíne od 11. júna 2014 do 31. júla 2014.  Projekty môžu byť zamerané na rôzne vzdelávacie, publikačné, propagačné aktivity, budovanie školských, pokusných, ukážkových a ekologických včelníc, ochranu včelstiev pred zverou aj krádežami, nákup technologických zariadení pre regionálne medárne, kontrolu varroázy, racionalizáciu sezónneho presunu včelstiev, podporu obnovenia stavu včelstiev, nákup nových včelstiev a pod.

Metodický postup pre žiadateľov o poskytnutie pomoci nájdete na internetovej adrese Pôdohospodárskej platobnej agentúry www.apa.sk v časti Organizácia trhu – živočíšne komodity – včelárstvo.

(PPA)

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down