30.06.2015 | 01:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Spotrebiteľ dokáže zistiť pôvod hydinového mäsa

Sebestačnosť v hydinovom mäse je na Slovensku nízka - iba na úrovni približne 50 percent. Jedným z dôvodov môže byť aj nižší lokálpatriotizmus domácich spotrebiteľov pri nákupe potravín v porovnaní s krajinami ako sú Nemecko, Rakúsko, Maďarsko, Poľsko.

Jedným z dôvodov je fakt, že slovenskí spotrebitelia majú, resp. donedávna mali problém pri nákupe zistiť pôvod potravín.

Viac sa dozviete v ROĽNÍCKYCH NOVINÁCH č. 27.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down