28.06.2013 | 04:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Chov prepelice japonskej vo svete a u nás

Súčasné trendy v produkcií potravín sa presúvajú z kvantitatívnej do kvalitatívnej polohy, čo súvisí s novými poznatkami o racionálnej výžive obyvateľstva, a teda aj so zvyšujúcim sa záujmom obyvateľstva o kvalitné potraviny.

Čoraz viac ľudí si uvedomuje skutočnosť, že výživa môže priamo ovplyvniť ich zdravie. V súvislosti s uvedeným sa vajcia a mäso prepelice japonskej stali vyhľadávanými kulinárskymi artiklami. Dôkazom toho je aj rozšírenie chovu prepelice japonskej v rôznych krajinách sveta. 

Viac sa dozviete v ROĽNÍCKYCH NOVINÁCH č. 27.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down