27.03.2017 | 03:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pozvánka na Agrosalón 2017

Vážení vystavovatelia, ctení návštevníci, milé dámy a vážení páni,
dovoľte mi, aby som Vás srdečne pozval na 6. ročník Medzinárodného veľtrhu poľnohospodárskej techniky a mechanizácie – Agrosalón 2017, ktorý sa uskutoční v dňoch 28. 3 až 1. 4. 2017.

Medzinárodný poľnohospodársky veľtrh Agrosalón patrí k významným veľtrhom na Slovensku, a to vďaka vysokej odbornosti, kvalite prezentácie a množstvu exponátov.

Veľtrh sa koná v dvojročnej periodicite a v termíne pred začiatkom hlavných sezónnych prác v poľnohospodárstve. Vzhľadom na meniace sa nároky poľnohospodárov s cieľom použitia efektívnejších technológii a strojov prechádza naše podujatie zmenami tak, aby prispelo k zlepšeniu výsledkov práce poľnohospodárov.

Vystavovatelia a odborní návštevníci poľnohospodárskeho veľtrhu sa radia medzi elitu tohto odvetvia. K spokojnosti účastníkov na Agrosalóne prispieva kvalitná organizácia a veľkosť krytých výstavných plôch na našom výstavisku, ktorú poľnohospodárske stroje a zariadenia často potrebujú. Na veľtrhu sa pravidelne zúčastňuje viac ako 18 000 návštevníkov, a verím, že v tomto roku pribudnú ďalší.

V roku 2017 poskytuje Agrosalón priestor pre viac ako 105 vystavovateľov a spoluvystavovateľov. Naše podujatie má medzinárodný charakter, o čom svedčí aj fakt, že sa na ňom zúčastňujú vystavovatelia nielen zo Slovenskej republiky, ale aj z Českej republiky, Maďarska, Poľska, Nemecka, Rakúska, Bieloruska a z Talianska.

Výstavná plocha tohtoročného Agrosalónu dosiahne 16 821 štvorcových metrov.

Našim spoločným cieľom je i v tomto roku prezentovať prestížny „salón“ pre poľnohospodárske stroje a mechanizáciu, zabezpečiť vysokú odbornú úroveň podujatia a vystavovateľom poskytnúť optimálne podmienky na uzatvorenie čo najväčšieho množstva obchodných transakcií.

(Viac sa dočítate v týždenníku Roľnícke noviny)

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down