08.08.2017 | 11:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Začínajú s prípravou ďalšieho ročníka výstavy

Od výstavy Celoslovenské dni poľa v Dvoroch nad Žitavou uplynulo len zopár týždňov a organizátori tohto podujatia – spoločnosť Profi Press, s. r. o. a Združenie agropodnikateľov - družstvo Dvory nad Žitavou sa stretli s vystavovateľmi osív a prípravkov na ochranu a výživu rastlín, aby spoločne zhodnotili tento ročník a začali s prípravou toho nasledujúceho.

Predseda ZAD Dvory nad Žitavou Stanislav Becík na úvod privítal zástupcov jednotlivých spoločností a ocenil ich zodpovednosť pri bremene, ktoré nesú spoločne s organizátormi pri príprave svojich expozícii, čím dotvárajú celkový koncept výstavy a dávajú jej záruku odbornosti.

Riaditeľ vydavateľstva Profi Press Martin Sedláček s manažérom Celoslovenských dní poľa Petrom Hudecom spoločne s vystavovateľmi zhodnotili výstavu zo strany návštevníkov i vystavovateľov. Urobili tak aj na základe dotazníkov, ktoré vyplnili návštevníci výstavy počas jej priebehu a vystavovatelia zasa niekoľko dní po jej ukončení. Z výsledkov vyplynulo, že približne dve tretiny návštevníkov výstavy sú zamestnanci právnických spoločností podnikajúcich v oblasti poľnohospodárstva (PD, SHR...) a polovica z týchto spoločností obhospodaruje vyše 2000 hektárov pôdy. Vystavovatelia sa mali možnosť vyjadriť k rôznym otázkam týkajúcich sa organizačného zabezpečenia samotnej výstavy, k hodnoteniu porastov jednotlivých plodín, informačnej kampani, ale i k zabezpečeniu rozvodu elektriny pre jednotlivé expozície.

I keď celkové organizačné zabezpečenie hodnotili vystavovatelia kladne, úlohou organizátorov bude aj na základe cenných pripomienok, ako návštevníkov tak aj vystavovateľov, neustále zdokonaľovať podmienky pre prezentáciu spoločností z oblasti agrorezortu a vytvoriť pre návštevníkov priestor, kde si môžu nájsť to, čo potrebujú k svojmu podnikaniu v tomto rezorte, prezrieť si novinky a najmodernejšie technológie v poľnohospodárstve. Jedným z vylepšení v budúcom ročníku bude jednotné označenie noviniek odrôd plodín a prípravkov na ochranu a výživu rastlín na našom trhu, čo pomôže návštevníkom výstavy lepšie sa zorientovať pri prehliadke výstavných políčok.

Na záver sa organizátori a vystavovatelia zhodli na termíne 8. ročníka Celoslovenských dní poľa v Dvoroch nad Žitavou – 5. a 6. júna 2018, ktorého príprava sa týmto stretnutím začala. Možnosť prihlásiť sa na výstavu pre spoločnosti, ktoré prezentujú svoje produkty na výstavných políčkach, je do 15. augusta 2017 formou prihlášky, ktorá je k dispozícii na stránke www.dnipola.sk.

PETER HUDEC

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down