Unimarco predstavilo techniku iných farieb

Spoločnosť Unimarco pôsobí už dlhoročne na Slovenskom a Českom trhu ako partner farmárov a poľnohospodárskych podnikov. Svojou expozíciou sa snažila osloviť návštevníkov a potencionálnych zákazníkov v Dvoroch nad Žitavou, kde mala firma svoje stroje vystavené na úplne prvom políčku, hneď pri vstupe na poľnohospodársku výstavu.

Keď som pred pár rokmi začul niekde názov firmy UNIMARCO, okamžite som si predstavil žlto-červené postrekovače HARDI. Ako som však kráčal smerom k expozícii spoločnosti, prvé, čo som si všimol bola technika rôznych značiek vystavená v popredí, čo ma ihneď zaujalo. Lis, rozmetadlo pre mňa menej známych farieb a stroje na spracovanie pôdy. Táto technika zaujala taktiež aj návštevníkov, ktorých bolo na CDP 2018 aj tento rok veľké množstvo.

V úvode rozhovoru mi predstavil spoločnosť UNIMARCO Jana Solanská, marketingová manažérka spoločnosti takto: „UNIMARCO je spoločnosťou, ktorá dodáva poľnohospodársku techniku s podporou vysoko kvalifikovaného servisu. Pôvodne bola naša firma zameraná na predaj techniky na ochranu rastlín od dánskeho výrobcu HARDI a vinárskej technológie GAI. Techniku od týchto výrobcov sme postupne pred niekoľkými rokmi postupne doplnili o rozmetadlá priemyselných hnojív značky BREDAL, stroje na spracovanie pôdy AGRISEM, lisy a sejačky značky MASCAR, techniku na zber krmovín SITREX, pluhy MORO ARATRI a žacie stroje BELLON. V tomto roku sme nadviazali spoluprácu s firmou BOGBALLE, ktorú budeme zastupovať na slovenskom trhu.“

Návštevníkov pri vstupe vítal najväčší stroj z celej expozície, samochodný postrekovač Hardi ALPHA evo, ktorý so svojimi roztiahnutými postrekovacími ramenami s dĺžkou 36 m pútal značnú pozornosť. Expozícia spoločnosti UNIMARCO bola na poľnohospodárskej výstave zameraná hlavne na techniku na spracovanie pôdy.

 

Viac sa dočítate v Roľníckych novinách č. 27

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down