07.06.2021 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

BEDNAR predstaví svoje prvé rotačné brány

Český výrobca závesnej techniky BEDNAR po predstavení viacerých noviniek nepoľavuje, práve naopak. Najnovšie sa spoločnosť rozhodla vstúpiť do segmentu rotačných brán, k čomu ju priviedla najmä ich popularita v krajinách ako Francúzsko, Poľsko, Taliansko, či Veľká Británia. Nový stroj, ktorý pribudne do portfólia spoločnosti BEDNAR bude niesť označenie KATOR. Po sejacom stroji s označením EFFECTA CE 12000 sa tak máme opäť na čo tešiť.

Poľnohospodárstvo prechádza neustálymi zmenami, rovnako tak, ako sa na rôznych trhoch používajú odlišné technológie a postupy na spracovanie pôdy a sejbu. Spoločnosť BEDNAR sa okrem nich špecializuje na stroje pre hnojenie a mulčovanie. Vďaka úzkemu spojeniu spoločnosti s poľnohospodárskou praxou sa BEDNAR radí k najinovatívnejším výrobcom poľnohospodárskych strojov. BEDNAR vyvíja a vyrába techniku s vysokou pridanou hodnotou pre konečného užívateľa a vo svojom produktovom portfóliu teraz ponúka viac ako 40 modelových radov strojov pre orbové aj bezorebné obrábanie pôdy. Preto, aby spoločnosť aj naďalej pokračovala vo významnom raste a dokázala osloviť zákazníkov aj v tejto oblasti, zahájila partnerskú spoluprácu v segmente výroby rotačných brán s talianskou rodinnou spoločnosťou MORENI.

"Na základe predchádzajúcich skúseností sme strávili veľké množstvo času hľadaním vhodného partnera so špecializáciou na výrobu vysoko kvalitných rotačných brán. Spoločnosť MORENI vedená Michelom Morenim je rodinný podnik, ako je ten náš. S viac než 100 rokmi skúseností s výrobou poľnohospodárskych strojov neustále načúvajú požiadavkám svojich zákazníkov. Táto strategická spolupráca umožní našej sieti predajcov ešte lepšie reagovať na potreby existujúcich i nových zákazníkov. Nové produkty rotačných brán BEDNAR KATOR budú postupne predstavené v rámci predsezónnej kampane pre rok 2022 s možnosťou dodávok obmedzeného počtu kusov v pracovných záberoch 3 až 6 metrov na vybrané trhy aj pre túto sezónu," hovorí Jan Bednář, obchodný riaditeľ spoločnosti Bednar FMT.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down