09.05.2023 | 10:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Agritechnica hlási zaplnené výstavisko

Výsledky online prieskumu medzi približne 2 200 potenciálnymi návštevníkmi: 68 percent sa už rozhodlo navštíviť popredný svetový poľnohospodársky veľtrh, ktorý bude zameraný na témy, akými sú presné poľnohospodárstvo, trvalá udržateľnosť, ochrana životného prostredia, automatizácia, alternatívne energetické systémy a elektrifikácia. DLG navyše hlási, že výstavisko v Hannoveri je plne obsadené a veľtrh sa tak 12. - 18. novembra s najväčšou pravdepodobnosťou uskutoční.

Do začiatku veľtrhu zostáva len necelých sedem mesiacov a záujem návštevníkov o veľtrh Agritechnica 2023 je už teraz vysoký. Približne 68 percent opýtaných návštevníkov sa už rozhodlo navštíviť popredný svetový veľtrh, ktorý sa uskutoční koncom tohto roka, zatiaľ čo ďalších 31 percent dokončí svoje plány v najbližších mesiacoch (podľa aktuálneho prieskumu Agritechnica Tracker). Agritechnica Tracker, ktorý pravidelne monitoruje zámery a záujmy návštevníkov z medzinárodného poľnohospodárskeho priemyslu, minulý mesiac oslovil približne 2 200 potenciálnych návštevníkov z Nemecka, Európy a ďalších medzinárodných poľnohospodárskych regiónov, ktorí sa zúčastnili online prieskumu.

„Presné poľnohospodárstvo, udržateľnosť, ochrana životného prostredia, automatizácia, alternatívne energetické systémy a elektrifikácia sú témy, ktoré sú v súčasnosti vysoko relevantné pre medzinárodný sektor poľnohospodárskych strojov. V rámci hlavnej témy "Zelená produktivita" ponúka Agritechnica odborným návštevníkom jedinečnú platformu, ktorá predstavuje technické riešenia pre súčasné výzvy medzinárodnej rastlinnej výroby,“ hovorí Timo Zipf, projektový manažér veľtrhu Agritechnica.

 Výstavný areál so svojimi 23 halami a vybranými vonkajšími plochami, ktoré sú takmer plne obsadené, ponúka komplexnú škálu riešení všetkých popredných spoločností v oblasti poľnohospodárskej techniky, ako aj medzinárodný technický program s odbornými diskusiami, konferenciami a novými formátmi podujatí.

Okrem traktorov, zberovej techniky a technických riešení na obrábanie pôdy a sejbu sa záujem návštevníkov sústreďuje na ponuky súvisiace s hnojením, dopravou, poľnohospodárskym softvérom a dielenskými potrebami. Neustále rastie aj záujem o oblsať robotiky.

Plne obsadené výstavisko s vystavovateľmi z viac ako 50 krajín

Areál výstaviska Agritechnica je takmer úplne obsadený. DLG (Nemecká poľnohospodárska spoločnosť) ako organizátor očakáva okolo 2 500 vystavovateľov z viac ako 50 krajín. Výstavný program bude doplnený technickým programom so živými podujatiami, demo show a jej „expertným programom“ na témy ako inteligentné poľnohospodárstvo, automatizácia, konektivita, autonómne zariadenia a alternatívne pohony. Medzinárodný obed pre „top-sellerov“ a mladých profesionálov z medzinárodného obchodu s poľnohospodárskymi strojmi oslávi svoju premiéru a DLG Prototype Club spolu s oblasťou „agropotravinárskych start-upov“ ponúkne platformu pre novovzniknuté spoločnosti a inovátorov.

Súbežne s tým bude na výstave bežať Systems & Components, B2B trh pre medzinárodný dodávateľský priemysel pre sektor poľnohospodárskych a off-highway strojov, a "Inhouse Farming - Feed & Food Show", nová platforma DLG pre samostatné poľnohospodárske a potravinárske systémy budúcnosti, úzko prepojené s poľnohospodárskou praxou. V rámci príprav na Agritechnica sa 10. a 11. novembra 2023 uskutoční medzinárodná konferencia o poľnohospodárskej technike „LAND.TECHNIK AgEng 2023“, ktorú organizuje Asociácia nemeckých inžinierov (VDI).

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down