TSB2 – nový rad vlečených aplikátorov

Rad TSB (Trailing Shoe Boom), predstavený na minuloročnom veľtrhu Agritechnica v Hannoveri, umožňuje presnú aplikáciu organických hnojív a zlepšuje využitie živín v pôde. SAMSON AGRO teraz oznamuje dostupnosť novej verzie svojho modelu TSB2. Tento vylepšený model, ktorý je teraz dostupný vo verziách 15-18-21 m, ponúka poľnohospodárom efektívne riešenie pre aplikáciu hnojovice.
Dva modely, viac pracovných záberov pre optimálne kopírovanie terénu

Rad vlečených aplikátorov SAMSON TSB je dostupný vo verzii TSB1 (1 vertikálny rozdeľovač, s dvomi pracovnými zábermi 7,5 m a 9 m) a vo verzii TSB2 (2 vertikálne rozvádzače so 6 verziami pre pracovné zábery 15 m, 15- 18m, 18m, 18-21m, 18-21-24m a novo pridaný 15-18-21m). Rad TSB1 má priniesť skvelú manévrovateľnosť a vyhovuje potrebám poľnohospodárov, ktorí chcú aplikovať organické hnojivá v kopcovitom teréne. Na druhej strane rad TSB2 je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky službárov a veľkých podnikov a ponúka adaptabilitu potrebnú pre tie najnáročnejšie poľnohospodárske aplikácie. Jeho spoľahlivý a flexibilný dizajn je navrhnutý tak, aby maximalizoval produktivitu. Pracovné zábery zaisťujú vynikajúcu distribúciu a rovnomernú bočnú distribúciu hnojiva v rôznych podmienkach a na všetkých typoch pôdy. Ako voliteľnú možnosť pre model TSB2 ponúka SAMSON systém Active Contour System. Táto technológia umožňuje, aby sa krídla ramien voľne prispôsobili obrysom poľa. So svojimi tromi modulárnymi sekciami a plávajúcim mechanizmom udržuje TSB2 konzistentný kontakt pätiek s pôdou, čím sa minimalizuje strata živín odparovaním a zaisťuje sa rovnomerná aplikácia po celej dĺžke pracovného záberu. Konštrukcia ramien umožňuje jednoduchú integráciu so všetkými cisternami, či už novými alebo už v prevádzke.

Flexibilita a presnosť: nastaviteľná pracovná šírka

Ramená vlečených aplikátorov TSB2 vynikajú svojimi rôznymi pracovnými možnosťami v rozsahu od 15 do 24 metrov. Vďaka modulárnej konštrukcii môže obsluha stroja nastaviť šírku podľa svojich špecifických potrieb, čím sa zabezpečí presná a rovnomerná aplikácia organických hnojív. Táto flexibilita je ideálna pre farmy všetkých veľkostí, pričom zabezpečuje optimalizáciu zdrojov a znižuje stratu živín. 25 cm interval medzi pätkami zaisťuje homogénnu distribúciu aj v kopcovitom teréne. Posuvný systém umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie pracovného záberu a zaručuje optimálne pokrytie poľa. Funkcia SAMSON Active Pressure Management ponúka dynamické ovládanie, ktoré umožňuje nastavenie prítlaku pätiek na pôdu, aby sa zachovala kvalita porastu a dosiahli sa lepšie výsledky.

Viac sa dočítate v týždenníku Roľnícke noviny.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down