13.08.2013 | 11:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výstava Agrokomplex 2013 sa bude konať v dňoch 22.- 25. augusta

Tohtoročný jubilejný 40. ročník medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex sa bude konať v dňoch 22. až 25. augusta, a to tradične na výstavisku v Nitre. Informoval o tom dnes v Bratislave riaditeľ štátneho podniku Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra František Ďurkovič.

 "Zaznamenali sme tohto roku približne 10-% nárast rozsahu obsadených výstavných plôch, ktorých bude asi 25.000 m2. Na nej bude vystavovať asi 450 vystavovateľov. Sme radi, že výstava Agrokomplex sa stáva v tomto roku viac medzinárodnou - v rámci noviniek výstavy sme venovali pavilón A práve zahraničným vystavovateľom. Očakáva sa tento rok silná účasť z Ruskej federácie, samostatnú expozíciu má aj Veľká Británia, Poľsko a ďalšie krajiny," spresnil obchodný námestník štátneho podniku Eduard Krcho.
      Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra, š. p., bol do Obchodného registra SR zapísaný v januári 2008. Jeho zakladateľom je Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Podnik má zapísané kmeňové imanie vo výške 24,37 milióna eur. Predmetom jeho činnosti je najmä organizovanie a realizácia veľtrhov a výstav, ako aj reklamná činnosť.

(tasr)

Pridaj komentár

Pridaj komentár

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down