03.09.2014 | 09:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Novinka od Althanu poteší všetkých milovníkov klobás

Keď sa povie slovo klobása, mnohí z nás okamžite zacítia na jazyku chuť tej svojej najobľúbenejšej mäsovej delikatesy. Pre mnohých je tou najdokonalejšou čabajská alebo ďulajská klobása.

Humenskí majstri z mäsovýroby Althan pre tých, ktorí milujú dokonalé spojenie chutí typické pre čabajskú klobásu, spustili začiatkom júla tohto roka výrobu nových druhov klobás pod názvom Monarchia a Monarchia pikantná. A keďže sa pri výrobe riadili tradičnými receptúrami typickými pre výrobu čabajskej klobásy, určite všetkým fanúšikom čabajky zachutia hneď po prvom súste. Receptúra nových druhov klobás sa rodila aj za pomoci odborníka a vývojára najnovšej formy čabajskej klobásy z mesta Csaba, ktorý má vo výrobe klobás v Maďarsku dlhoročnú prax. Technologický proces následne ladili špičkoví odborníci Althanu asi tri mesiace. Vyrobili niekoľko šarží s veľmi podobnými postupmi. Na záver celého procesu zhodnotil tím skúsených špecialistov Althanu chuťové vlastnosti svojich výrobkov a vybral ten pravý, ktorý svojou kvalitou uspokojí aj najnáročnejšieho gurmána. Sú totiž vyrobené z najkvalitnejšieho mäsa a medzi výrobkami Althanu patria do špeciálneho radu klobásových špecialít na báze papriky.
Monarchiu a Monarchiu pikantnú nájdu zákazníci v celoslovenskej sieti predajní Althan, v predajniach COOP Jednota a v sieti predajní Labaš.
Mäsokombinát Althan nadviazal na tradíciu mäsiarskej výroby v Humennom koncom roku 2011. Názov značky bol inšpirovaný jedným zo šľachtických rodov, ktorý sa spája s históriou Humenného. Mäsokombinát s najmodernejšou prevádzkou patrí pod holdingovú spoločnosť MOF, a.s. Hlavným cieľom mladej modernej fabriky je návrat k tradičným receptúram, ku chuti a kvalite mäsových výrobkov vyrábaných v Humennom, ktoré postupne na trhu začali vytláčať mäsové výrobky s rôznymi náhradami. Spoločnosť sa zameriava na slovenský trh, vybudovala obchodnú sieť na celom Slovensku, ktorú neustále rozširuje a vylepšuje ponuku pre svojich zákazníkov.

(tasr)

Pridaj komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2022 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down