04.07.2016 | 01:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Polovica hydinového mäsa je zo zahraničia

Hydina sa na Slovensku chová odjakživa. Len s tým rozdielom, že zatiaľ čo v minulosti sliepky, kurence, morky, kačice a husi behali po každom dedinskom dvore, dnes je zásobovanie nemysliteľné bez veľkochovov a hydina z gazdovských dvorov je skôr spestrením trhu.

Aká je dnes situácia v tomto odvetví, ako sa darí podnikateľom? O tom sme hovorili s Ing. Danielom MOLNÁROM, riaditeľom Únie hydinárov Slovenska (ÚHS).

Viac sa dočítate v Téme týždňa venovanej chovu hydiny, v ROĽNÍCKYCH NOVINÁCH č. 26.

Pridaj komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2022 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down