10.06.2020 | 05:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Komora opäť ocení najlepšie inovácie

Aj napriek mimoriadnej pandemickej situácii, ktorú sa ešte úplne nepodarilo prekonať, Potravinárska komora Slovenska (PKS) aj v tomto roku vyhlásila Súťaž o Cenu PKS. Ide už o tretí ročník, ktorý prípadným súťažiacim prinesie nové možnosti zapojenia ich produktov do súťaže pomocou vynovených pravidiel.

BRATISLAVA. O podrobnostiach nás v tlačovej správe informovali predstavitelia Potravinárskej komory Slovenska.

Z ich informácií vyplynulo, že súťaž je otvorená pre všetky potravinárske podniky, ktoré majú sídlo v Slovenskej republike, a zároveň úspešne investujú do inovácií, reformulujú svoje výrobky, investujú do ochrany životného prostredia, a ktoré aj v súčasnej zložitej dobe dokážu priniesť na trh nové produkty.

Potravinárska komora Slovenska sa už po niekoľko rokov venuje inováciám v potravinárskej výrobe, ale aj prenosu vedeckých poznatkov do praxe, reformulácii výrobkov či ochrane životného prostredia.

S cieľom podporiť inovácie v potravinárskom odvetví a zároveň dať verejnosti na známosť aj úspešné príbehy a dobré príklady z praxe, sa vedenie PKS pred časom rozhodlo, že každoročne bude udeľovať ocenenia až v šiestich kategóriách.

Preto vedenie PKS po úspešnom druhom ročníku v minulých dňoch vyhlásilo aj tretí ročník Súťaže o Cenu Potravinárskej komory Slovenska. Potravinárske podniky s ich výrobkami sa môžu do tejto súťaže prihlásiť do 30. septembra 2020. Súťažiť sa bude v týchto kategóriách:

*Inovatívny výrobok

*Inovácie v rámci potravín, určených na osobitné výživové účely

*Reformulácia roka

*Trvalá udržateľnosť

*Začínajúci potravinár

*Osobnosť slovenského potravinárstva

V tomto ročníku je Súťaž o Cenu PKS obohatená o novú kategóriu, ktorou je Trvalá udržateľnosť.

(Viac sa dočítate v týždenníku Roľnícke noviny)

Pridaj komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

denník / newsletter

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení.
Copyright © 2022 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down